RETOUFORMULIER DIERENLEVEN
Word – 28.0 KB 99 downloads

Retourneren


Bedenktijd/retour


Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.


U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@dierenleven.be vul het retour formulier zo  volledig mogelijk in en stuur dit door naar info@dierenleven.be Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug worden gestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dierenleven.be  U draagt wel zelf de kosten voor terugzending van het product.
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Ophalen of bezichtigen

Ophalen is momenteel mogelijk te Seringenstraat 13 9100 Sint-Niklaas. 
Neem dan altijd eerst contact op. Besteld u via de webshop dan nemen wij met u contact op wanneer u de bestelling kan komen afhalen.

In het voorjaar van 2020 openen wij een winkel in het hartje van Sint-Niklaas.

Extra Informatie
Voor voorraadinformatie, vragen of klachten over uw bestelling kunt u contact opnemen met
info@dierenleven.be of mobiel 0494/71.91.55