Welkom op dierenleven.be


Wijzelf hebben een grote passie voor dieren en alles er rond.
Zelf hebben wij een hond ( Border Collie ) genaamd Buddha.
Daarna hebben we ons een aquarium met verschillende vissen aangekocht. Doordat 1 van onze vissen levend voer moest krijgen, hebben we een kleine aquarium met garnaaltjes aangekocht waarmee we zelf kweekte.
We waren er direct door gepassioneerd, dus kwam er al snel een 2de aquarium bij waar we slakjes in kweekte...

Door deze passie verder te ontwikkelen, kregen we het idee om een online shop voor dieren en dierenbenodigdheden te beginnen. Ons assortiment bevat vooral benodigdheden voor aquariums, honden, katten, knaagdieren en vogels. 

Wij vinden zelf de prijs - kwaliteit verhouding zeer belangrijk, en doen er daarom alles aan om u zo een best mogelijke prijs aan te bieden. Ook zullen er geregeld leuke acties en afprijzingen plaatsvinden.
We werken ook momenteel aan een kadokaart, en ook zijn we volop bezig met het aanmaken van een spaarkaart. Trouwens zijn we ook volop bezig met een assortiment aan te leggen om ook jullie, als baasjes een plezier te doen, zodat je naast je bestelling voor je huisdier, ook iets voor jezelf of voor iemand anders als geschenk aan kan kopen bij ons.

 

Zelf vinden wij dat onze huisdieren, meetellen als familie...en deze dus moeten verzorgd en verwend worden zoals je bij jezelf of een familielid zou doen.

 

Ondertussen is deze passie voor dieren en hun baasjes uitgebreid, en openden wij naast onze webshop, in het voorjaar van 2020 onze eigen winkel in hartje Sint-Niklaas!!